Menu podsumowania sezonu

23619258_1946786298978286_1988793566_nTak szczerze mówiąc już możemy odliczać czas do naszego wspólnego podsumowania sezonu, który odbędzie się w  piątek  8 grudnia 2017 r. Zaczynamy równiutko o godzinie 17.00 w Restauracji  „Jaś Kowalski”

Kończący się sezon 2017  to często czas  podsumowań i przemyśleń .Tym razem nie będziemy nakłaniać Was do biegania :)Tym razem czas na regenerację – fizyczną .

Członkowie klubu mają apetyt i chcą zdrowo przytyć w takim razie dostarczamy menu podsumowania Menu:

Na powitanie:

  • Lampka wina musującego

I danie

  •  Rosół z makaronem

II danie

  • Kotlet DeVollaile surówki frytki

Słodki poczęstunek

  • Tort  maratoński
  • Sernik
  • Szarlotka
  • Kawa lub herbata  na życzenie Gości – bez ograniczeń

Zimne zakąski

  • Sałatka Grecka
  • Śledź z cebulką w oleju
  • Lokalne sery
  • Polędwica w sosie tatarskim
  • Pieczywo
  • Smalec
  • Ogórki
  • Talerz owoców
  • Soki lub woda mineralna

Na rozgrzanie

  • Barszcz z pasztecikiem

Wspaniałej  rodzinnej atmosfery oraz chwili dla siebie,na PODSUMOWANIU SEZONU 2017

Życzy cały  Zarząd Klubu Biegacza „Goch” Bytów który bierze personalne wolne od  zabiegania :)